Privat rengøring

Hjemmeservice med tilskud
Private husstande hvor der bor mindst en person som er fyldt 65 år eller er førtidspensionist, kan få 30 % tilskud til køb af rengørings arbejde fra virksomheder, der er optaget i hjemme service ordningen.

Privat rengøring
Vi udfører alt fra hovedrengøring af hele huse/sommerhuse/lejligheder, til rengøring af ude huse og lignende. Skal du fraflytte en lejlighed eller en andels bolig har vi mange års erfaring med bolig selskabernes krav, når lejligheden skal synes. Vi arbejder hurtig og effektivt og ingen opgaver er for store eller for små til os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud efter besigtigelse af opgaven.

Vinduespolering
Vi har opbygget et dygtig team af pålidelige vinduespudsere, med stor erfaring til rimelige priser, og udført til tiden. Vi servicerer alle kunde typer, om det er private eller erhverv, og om vi skal bruge en lift eller en stige.

Vi polerer gerne deres vinduer efter behov eller faste intervaller, så de derved at bruge unødvendig tid på det. Vi vil gerne give et uforpligtende tilbud efter at have besigtiget opgaven, til en god pris.